XMLITE Fausia Fa'aaafiaga Fa'ailoga

I le aso 25 o Novema, faʻafeiloaʻi e le Komiti Faʻataʻitaʻi ma Meafaigaluega a le Hunan Chamber of Commerce i Guangdong, o le vaega muamua o le asiasiga ma fefaʻatauaʻiga gaioiga a le Guangdong Stage Art, Science Promotion Association, Yuemang, ma Hunan Chamber of Commerce Performing Arts ma Na manuia le usuia o Komiti o Meafaigaluega.I le fonotaga, na faia ai e le Pule Sili o le XMLITE Mr. Lince se lauga i lea taimi.O le autu fa'apitoa ma mea fa'amamafaina e mafai ai e tagata uma ona iloa se aganuu XMLITE ese.

news1

Fai mai o le "theory guides practice", o se filosofia lelei pisinisi o le mea e manaʻomia muamua mo le atinaʻeina malosi o se atinaʻe.O le a le ituaiga filosofia o loʻo tuʻuina atu le lagolago malosi i tua o XMLITE mataʻina?I lenei lauga, na tuuina mai ai e le Pule Sili o Liang Chengxiang le tali.

news1

Eseesega o oloa

E tusa lava po o le a le pisinisi o loʻo e i ai, o le taimi lava e faʻafefiloi ai le oloa, e mafai ona e tau naʻo se tau tau i le iuga, ma o le eseesega e mafai ona sili atu le aloese mai tauvaga leaga ma ausia se tulaga manumalo-manumalo mo vaega uma.XMLITE iloa lelei lenei mea ma o lea e faʻapipiʻi taua tele i le mataupu o le eseesega o oloa.

I le amataga o le faʻavaeina o le XMLITE, o moli faʻatasi ma le CMY sa lauiloa tele i luga o le maketi.O le XMLITE e le gata ina le mulimuli, ae faʻatasi ai ma se malamalamaaga loloto i le maketi, na teteʻe atu i le masani ma faʻalauiloa muamua le 300W beam moli a le alamanuia e aunoa ma le CMY.O se taunuuga, o lenei oloa na vave tatalaina le maketi e ala i lona tau-lelei lelei ma avea ma oloa sili ona vevela o le tausaga.

I le 2013, ina ua taulaʻi atu le alamanuia i le 330, XMLITE na faʻalauiloaina le pisinisi muamua 280 tolu-i-tasi.E valu tausaga mulimuli ane, o lenei oloa o loʻo taʻutaʻua ma faʻaauau pea ona faia ni faʻamanuiaga mo XMLITE.

O nei mataupu ua faʻamaonia uma ai le taua o le manatu o le "Faʻaeseesega o oloa".O le XMLITE fo'i o lo'o tausisia lenei manatu ma fa'aauau pea ona fa'alauiloa oloa eseese e pei ole XY axis magnetic encoding motors, 180-tikeri liliu faiga tipi, ma moli tipi moli.E alofagia ma iloa e tagata fa'aoga.

Fa'aleleia Au'aunaga

Faatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi, o le tele ma le tele o tagata faʻatau e amata ona faʻatauaina le auaunaga.I le tauvaga maketi, pe a oʻo mai le tauvaga i le iʻuga ma vaʻaia le va o tekinolosi, o le tautua atonu o le ki i le manumalo.Talu mai lona faʻavaeina, ua faia e XMLITE le tele o taumafaiga e tuʻuina atu auaunaga i tagata faʻatau, faʻavaeina se faavae lelei mo le "faʻaleleia o auaunaga".

I le 2010, XMLITE na taʻimua i le alamanuia e tuʻuina atu le tolu-tausaga pe a uma le faʻatau atu auaunaga, lea ua avea foi ma se tasi o mea taua mo oloa a XMLITE faʻatau atu i fafo.I le 2018, o le faitioga o le malamalama i le va o tagata gaosi oloa ma tagata faʻaoga na matua fefinauai, o lea na manatu ai Mr.Lince afai e mafai ona faʻalauiloaina se moli uila e mafai ona foia atoatoa le feeseeseaiga a le tagata faʻatau, e tatau ona matua lauiloa.

E pei ona faʻamoemoeina, ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le LLP400 beam l muamua faʻatasi ai ma le faʻamaonia o le malamalama, o le faʻatauga na sili atu i le 10,000pcs i le tausaga muamua, toe faʻafoʻisia le maualalo o le maketi a le XMLITE i le moli uila, ma o loʻo faʻatau lelei e oʻo mai i le aso.

O lenei tausaga, XMLITE faʻaauau pea ona tausisi i le manatu o le "Faʻaleleia o Auaunaga", ma faʻaalia le toe faʻafoʻi mai o aso e fitu o oloa masani e aunoa ma se mafuaʻaga, fefaʻatauaʻiga o oloa tuai o Hotbeam tuai, ma isi auaunaga, e tuliloaina pea le poto masani o oloa.

A'o le'i faia le fonotaga fa'afesuia'i, na asiasi atu le auvalaaulia i le fale fa'aaliga a le kamupani ma le falea'oga gaosiga.I totonu o le fale fa'aaliga, na fa'aalia e Mr. Lince i tagata uma le pateni fa'amalama ta'itasi, ma tu'uina atu se fa'amatalaga auiliili.O le tufuga matagofie na mafua ai ona taʻua e le au auai le "Maloia!"I le aʻoga gaosiga, o le sui o le XMLITE na faʻafeiloaʻi oloa faʻapitoa i tagata asiasi i auiliiliga, lea na matua faʻamaonia.

news2
news3

I le 2021, XMLITE na taulaʻi i le faʻamalosia o faʻailoga ma le taʻutaʻua.E le gata o le toaga i mea tetele eseese, ae na faʻaalia foi le tele o galuega lelei.Ole mea lea na fa'atagaina ai le XMLITE e fa'alogo vave ma fa'afetai.

I le amataga o le tausaga, XMLITE Products na auai i le pueina o le polokalame faʻale-aganuʻu CCTV tele-tele "Saina i Classics".O le faʻatinoga o le faʻaaliga LED Exp600 na tuʻuina atu mo le faʻaaliga ua faʻamaonia autasi e le au faʻataʻitaʻiga moli a le faʻaaliga, aemaise lava le 180-tikeri tipi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga galuega, lea na faia se sao tele i le polokalame faʻataʻitaʻiga ma maua ai le viia maualuga.

MAUA le fa'aaliga Welcome Dinner

I le 2021, XMLITE na taulaʻi i le faʻamalosia o faʻailoga ma le taʻutaʻua.E le gata o le toaga i mea tetele eseese, ae na faʻaalia foi le tele o galuega lelei.Ole mea lea na fa'atagaina ai le XMLITE e fa'alogo vave ma fa'afetai.

I le amataga o le tausaga, XMLITE Products na auai i le pueina o le polokalame faʻale-aganuʻu CCTV tele-tele "Saina i Classics".O le faʻatinoga o le faʻaaliga LED Exp600 na tuʻuina atu mo le faʻaaliga ua faʻamaonia autasi e le au faʻataʻitaʻiga moli a le faʻaaliga, aemaise lava le 180-tikeri tipi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga galuega, lea na faia se sao tele i le polokalame faʻataʻitaʻiga ma maua ai le viia maualuga.

Le Fa'aaliga Fa'ata'ita'i Fa'aaliga Lona 4 a Saina

O Iulai 23-26, XMLITE na auai i le 4th China Stage Art Exhibition ma lana galuega "Sun Moon Radiance Ring"."La ma le Moon" e sau mai le XMLITE "Ming", lea e le gata e faasino i moli, ae o loʻo i ai foi le faʻamatalaga o le gasologa o le taimi ma avanoa le iʻu o le lumanaʻi.O lenei galuega o loʻo tuʻufaʻatasia lelei ai manatu, ata, ma tekinolosi ua taulaʻi manuia le mafaufau o le tele o tusiata, ma e le mafai e tagata uma ona taofia le matamata i le fana.

I le aso 2 o Novema, na filifilia ai le XMLITE o le Top Ten Lighting (National) Brands e HC Brands.Ua 11 tausaga o auai malosi le XMLITE i le pisinisi, ma o le taimi muamua lea ua manumalo ai i le faailoga.

"Oloa Tu'ufa'atasiga" e mana'omia ai se fa'amanino loloto ile maketi e iloa ai mea e mana'omia e tagata fa'atau."Fa'alelei Au'aunaga" e mana'omia le fa'aeteete i le poto masani o tagata fa'aoga ma mafaufau i mea e popole ai tagata fa'atau pe a uma ona fa'aogaina le oloa.Ua ausia e i laua uma le sini e tasi e ala i auala eseese, o ia mea uma e atagia mai ai le faʻasologa o fuafuaga a le XMLITE: XMLITE Lighting o se filifiliga e leai se popole!O le su'eina o mana'oga, faia o oloa lelei, ma le fa'aleleia atili o auaunaga e mafai ona fa'agasolo lelei ai le fa'ailoga ma aga'i atu i luma!


Taimi meli: Ian-25-2022